További termékeink
Kereső
Széchenyi 2020 pályázat
 
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek!

Gardena Classic Aqua S négyszögesőztető (display)

max. 220 m2, 7-17 m
Egységár (darab):
Bruttó: 8.212 Ft
Nettó: 6.467 Ft
Cikkszám:
18700-34 W
Márka:
Gardena
Kosárba tesz

Leírás

Mindig szép és egyenletes:
Az Aqua S négyszögesőztető locsolói mindig gondoskodnak arról, hogy egyenletesen és nagy pontossággal öntözzék a gyepet 90–220 m2 területen. Ennek köszönhetően nem alakulnak ki pocsolyák.
 
Pofonegyszerű:
A négyszögesőztető szerszám nélkül összeszerelhető és a tömlő mindössze pár lépésben csatlakoztatható. Használja a csúszkát a hatótáv (7–17 méter) és az öntözés módjának beállításához. Választhatja az egyoldalas öntözést (bal vagy jobb) a két oldal egyidejű locsolása helyett. A öntözési szélesség mindig 13 méter marad.
 
Lehet bármilyen az idő:
Mindegy, hogy fagy vagy süt a nap, az Aqua S tartós anyaga megvédi a négyszögesőztetőt a fagy és az UV sugárzás okozta károktól.
 
Patyolattiszta:
Az Aqua S vízcsatlakozása nemesacél fémszűrővel rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a szennyeződés a négyszögesőztetőbe jusson. A szűrő kivehető és csap alatt egyszerűen elmosható. Használja a locsoló csavaros kupakjában elhelyezett tisztító tüskét az esetleges vízkő-lerakódások eltávolításához.

Terület lefedettsége min.: 90 m2
Terület lefedettsége max.: 220 m2
Fúvóka hatótávolsága: 7 m - 17 m
Öntözési szélesség max.: 13 m
A kép csak illusztráció!
LET'S DO IT ajánlat
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Vendégként is vásárolhat
vasalatcsavar.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395,26 Ft
CFH termékek
Termékajánló