További termékeink
Termék kategóriák

Comfort AquaContour automata sokfelület-esőztető

max. 350 m2, 2.5-9 m (2 bar) / 4-10.5 m (4 bar), 25°-360°
Egységár (darab):
Bruttó: 75.900 Ft
Nettó: 59.764 Ft
Cikkszám:
8133-20 GÖNT
Márka:
Gardena
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Esőztetők

Leírás

Szinte bármilyen formájú kert egyedi öntözése:
Az egyedi programozásnak köszönhetően a változtatható hatótávolságú vízsugár pontosan az öntözendő felület alakjához igazítható.

Rendkívül egyszerű használat:
A jól érthető útmutatást kínáló Comfort AquaContour automata sokfelület-esőztető könnyen programozható - professzionális öntözés egyszerűen.

Pontosan meghatározott felület - egyenletes vízelosztás:
Az öntözési szektor egyedileg beállítható 25° és 360° között az állítógyűrűk segítségével, garantálva az egyenletes és pontos öntözést.

Két különböző beprogramozható kertforma:
Két különböző felületet kell öntöznie? Mindkettő egyszerűen beprogramozható, és bármikor előhívható - a kényelmes, fáradságmentes öntözéshez.

Biztonságosan rögzítve:
A GARDENA Comfort AquaContour automata sokfelület-esőztető erős, stabil talpának, rögzítőhüvelyeinek és további leszúrótüskéinek köszönhetően jól rögzíthető a talajon.

Innováció a kertöntözésben.
Az innovatív GARDENA Comfort AquaContour automata sokfelület-esőztetővel szinte bármilyen formájú kert egyedileg beöntözhető 350 m2-es méretig. A rugalmasan programozható hatótávolságoknak köszönhetően a kert minden szöglete elérhető a segítségével. A sokfelület-esőztetővel nagyon egyszerűen beprogramozható és bármikor előhívható két különböző kertforma - például a ház előtti és a ház mögötti rész öntözéséhez. Programonként akár 50 egyedi sarokpont is beállítható és menthető. A sokfelület-esőztető szennyeződésmentes fóliázott billentyűzettel rendelkezik, jól érthető útmutatással. Könnyen programozható. A szórófej puha műanyagból készült fúvókái egyenletes vízelosztást biztosítanak. Az öntözési szektor egyedileg beállítható 25° és 360° között az állítógyűrűk segítségével. Az esőztető hatótávolsága is rugalmasan beprogramozható, 2 bar üzemi nyomás esetén a 2,5 - 9 méteres, 4 bar esetén a 4 - 10,5 méteres tartományban. A két praktikus helyzetrögzítő lehetővé teszi az eszköz rögzítését és pontos elhelyezését a beprogramozott öntözési felületeken. Az esőztető két leszúrótüskével is rendelkezik, amelyekkel jól rögzíthető a fűben. A GARDENA Comfort AquaContour automata sokfelület-esőztetővel a kert minden zugát beöntözheti.

Alkalmazás: szinte bármilyen vonalvezetásű kert egyedi öntözéséhez
Beöntözött felület: max. 350 m2
Öntözési szektor: 25°- 360°
Hatótávolság: 2.5 - 9 m (2 bar) / 4 - 10.5 m (4 bar) beprogramozható

Tartozékok:
- 2 rögzítőhüvely az esőztető pontos rögzítéséhez a beprogramozott öntözendő felületen
- 2 leszúrótüske az esőztető fixálásához a rögzítőhüvelyekben
A képek csak illusztrációk!
LET'S DO IT akció
Kosár
Felhasználó

Regisztráció

Vendégként is vásárolhat
vasalatcsavar.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 318,03 Ft
CFH termékek
Termékajánló
A weboldal összes funkciójának működéséhez engedélyezni kell a sütik (cookie) használatát. További információk
Nem engedélyezemEngedélyezem