További termékeink
Kereső
Széchenyi 2020 pályázat
 
Termék kategóriák
GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-00420
 
„Telephely bővítés és technológia fejlesztés a BF-TRADE Kft.-nél”
 
 
A BF-TRADE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz támogatási rendszeréhez benyújtott „Telephely bővítés és technológia fejlesztés a BF-TRADE Kft.-nél” című, GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-00420 azonosítószámú támogatási kérelmét a Pénzügyminisztérium, mint Támogató 69 013 314 Ft összegű, feltételesen vissza nem térítendő támogatásra érdemesnek ítélte 70 %-os támogatási intenzitás mellett.
 
A fejlesztés célja a vállalkozás megnövekedett forgalmához igazodva a műszaki-technikai háttér modernizálása, az infrastrukturális feltételeinek fejlesztése, valamint az eszközállományának korszerűsítése. A vállalkozás további dinamikus fejlődéséhez, versenyképességéhez és további növekedéséhez szükséges a 7200 Dombóvár, Köztársaság utca 17. szám alatti üzlet bővítése. A projekt keretében a jelenlegi épület területéhez kapcsolódva, 258 nm-es növeléssel bővül az épület. Klímák kerülnek beszerelésre az üzlethelyiség klimatizálása céljából és megújuló energiaforrást hasznosító technológiaként az épület melegvíz ellátását és fűtésrásegítést biztosító, Drainback napkollektoros rendszer kerül telepítésre.
 
Technológiai fejlesztés céljából a társaság eszköz beruházásokat hajt végre, melyek javítják a tevékenységének hatékonyságát.
 
Beszerzésre kerül:
•    1 db Shopguard elektronikus áruvédelmi rendszer
•    1 db Shopguard elektronikus árkijelző rendszer 
•    1 db elektromos üzemű gyalogkíséretű targonca
•    1 db Strautmann BP28 hulladéktömörítő berendezés 
•    1 db Epson WorkForce multifunkcionális nyomtató 
 
A vállalkozás informatikai rendszerének bővítése keretében beszerzésre kerül 3 db asztali gép, 1 db HP notebook, 2 db HP PROBOOK, 1 db DELL notebook. 
 
A cég stratégiai és üzleti tervezési tanácsadás bevonásával kívánja a jövőbeli működését még hatékonyabbá tenni, célja, hogy stratégiájának alakítása, jövőbeni beruházásai üzleti számításokkal és szélesebb körű tanácsadási támogatással is alátámasztottak legyenek. 
 
A vállalati infokommunikációs rendszer fejlesztése céljából beszerzésre kerül a Microsoft365 irodai szoftver egy felhő alapú táv- és csoportmunka támogató megoldás, amely Innovatív Office-appokkal, intelligens felhőszolgáltatásokkal és világszínvonalú biztonsággal segíti a munkavégzést. A beszerzendő szoftver hatékonyságnövelő és költségcsökkentő megoldásokkal egyszerűsíti a vállalat informatikai rendszerét.
 
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2024.08.31.
 
LET'S DO IT ajánlat
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Vendégként is vásárolhat
vasalatcsavar.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395,25 Ft
CFH termékek
Termékajánló
Sütik használata és adatvédelem