További termékeink
Kereső
Széchenyi 2020 pályázat
 
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek!

Husqvarna 435i (14") szénkefe nélküli akkumulátoros láncfűrész (akku és töltő nélkül)

36 V, 21 m/s
Cikkszám:
970 71 80-14 GEP1
Márka:
Husqvarna

A termék az alábbi kategóriákban található:

Husqvarna akkumulátoros láncfűrészekHusqvarna akkus láncfűrészek

Leírás

Sokoldalú és időjárásálló láncfűrész prémium vágási teljesítménnyel.
A Husqvarna 435i akkumulátorral hajtott láncfűrész prémium vágási teljesítménnyel rendelkezik az optimalizált nyomatéknak, a nagy láncsebességnek és a tartós kefe nélküli motornak köszönhetően. Ez sokoldalú hatékonyságot eredményez az olyan könnyű földtulajdonosi feladatoknál, mint a kisebb fák kivágása, irtás, metszés vagy tűzifa kivágása. Az IPX4 besorolással az elektronika időjárásálló, így egész évben végezheti a munkát, még esőben is.
A felhasználóbarát billentyűzet segítségével gyorsan ellenőrizheti az akkumulátor állapotát és a hibajelzéseket, valamint egyetlen gombnyomással elindíthatja és leállíthatja. Kialakítása révén megkönnyíti az akkumulátor eltávolítását, ha azt fel kell tölteni, és csökkenti annak kockázatát, hogy faforgács és por gyűljön fel az akkumulátorrekeszben. A savE™ mód maximális futási időt biztosít, és ideális olyan feladatokhoz, amelyek nem igényelnek teljes teljesítményt. Felszerelhető szerszám nélküli láncfeszítővel (a láncfeszítő nem tartozik a szállítási terjedelembe).
Akkumulátor és töltő nélkül szállítva!
  • Időjárás-biztos (IPX4).
  • Automatikus kikapcsolás.
  • Szénkefe nélküli motor.
  • Inerciavezérlésű láncfék.
  • Rendkívül könnyű és ergonomikus kialakítás.
  • Felpattintható tanksapka.
  • SavE™ üzemmód.
  • Csendes működés.
  • Alacsony fenntartási költség.
 
Műszaki adatok:
Akkumulátor feszültsége: 36 V
Láncsebesség maximum teljesítményen: 21 m/s
Ajánlott vezetőlemez hosszúság, min.: 35 cm
Ajánlott vezetőlemez hosszúság, max.: 40 cm
Vezetőlemez hossza: 14" / 35 cm
Láncosztás: .325" mini
Lánctípus: SP21G
Motor típusa: BLDC (szénkefe nélkül)
Zajszint: 90 dB(A)
Garantált zajnyomás, LWA: 103 dB(A)
Egyenértékű vibrációs szint (ahv, eq) hátsó fogantyú: 2,7 m/s²
Egyenértékű vibrációs szint (ahv, eq) első fogantyú: 3,5 m/s²
Termék mérete csomagolással: 49.3 x 27.8 x 25.5 cm
Súly (akkumulátor és vágóberendezés nélkül): 2.8 kg
 
 
Jellemzők:
  • Időjárás-biztos (IPX4): ez az akkumulátoros Husqvarna gép megfelel az IPX4 esőbiztos követelményeinek, így hosszúéletű és megbízható eszköz, melyet egész évben, bármilyen időjárási körülmény között használhat.
  • Automatikus kikapcsolás: ha a terméket felügyelet nélkül hagyják, akkor automatikusan leáll, ezáltal meghosszabbítva az akkumulátor élettartamát és csökkentve a sérülések kockázatát.
  • Szénkefe nélküli motor: a szénkefés motorokhoz képest nagyobb hatékonyságot és hosszabb élettartamot biztosít, valamint kevesebb karbantartás igényel. Mivel nincsenek kefék, megszűnik a súrlódás, nem vész el energia, és a motor hűvösebben képes működni. Ez kiküszöböli a kopott kefék karbantartásának vagy cseréjének szükségességét, így élvezheti a jobb teljesítményt és a nagyobb nyomatékot.
  • Inerciavezérlésű láncfék: visszarúgás esetén a hatékony, tehetetlenségi aktiválású láncfék azonnal leállítja a láncot, így csökkentve a sérülésveszélyt.
  • Rendkívül könnyű és ergonomikus kialakítás: kompakt, könnyű kialakítás a kényelmes, ergonomikus használat és a testet kevésbé terhelő használat érdekében.
  • Felpattintható tanksapka: a láncolaj hozzáadását megkönnyíti a felhajtható tanksapka, amelyet még kesztyűben is könnyű megfogni és kinyitni. Megszünteti a sapka elvesztésének kockázatát, mivel az mindig a láncfűrészhez van rögzítve.
  • savE™: a SavE™ üzemmód a fordulatszám csökkentésével maximalizálja az üzemidőt, csökkenti a zajszintet és kíméli a termék akkumulátorának élettartamát. Olyan feladatokhoz ideális, amelyek nem igényelnek maximális teljesítményt. Csak nyomja meg a gombot a savE™ üzemmód be- és kikapcsolásához.
  • Csendes működés: az alacsony zajszint hozzájárul a kellemes munkakörnyezethez és a környezet minimális zavarásához.
  • Alacsony fenntartási költség: nincs üzemanyag újratöltés, kevesebb helyet foglal, és egy elektronikusan vezérelt rendszer kontrolálja a kevesebb kényszeres leállás lehetőségét, továbbá alacsonyabb működési költséget jelent.
A képek csak illusztrációk!

Kapcsolódó termékek

LET'S DO IT ajánlat
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Vendégként is vásárolhat
vasalatcsavar.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 388,88 Ft
CFH termékek
Termékajánló