További termékeink
Kereső
Széchenyi 2020 pályázat
 
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek!

9371 balanszer 90-105 kg terhelhetőségig

Csak rendelésre, speciális feltételekkel, hosszabb szállítási határidővel! Megrendelés előtt kérjük érdeklődjön a várható szállítási határidőről és a szállítási feltételekről!
Egységár (darab):
Bruttó: 452.462 Ft
Nettó: 356.269 Ft
Cikkszám:
9371
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Balanszerek alumínium házzal

Leírás

Terhelhetőség: 90 - 105 kg
Önsúly: 18 kg
Kötélhossz: 2000 mm

A súlykiegyenlítők lehetővé teszik a kézi szerszámgépek probléma mentes tárolását két művelet között. A robosztus és ellenálló kivitelezésű súlykiegyenlítőket különlegesen megerősített, húzó és csavaró igénybevételnek egyaránt ellenálló függesztő kampóval szerelték fel. A szélesen tekert főrugó lágy és progresszív mozgást biztosít, karbantartási üzembiztonság okából védő dobbal szereltük fel. A szerszámgépek a rugós függesztőhöz karabínerrel csatlakoztathatók. A húzókábel gyors visszatekerésére való tekintettel, a kábel végére gumi ütközőkábel kerül. Kisméretű függesztő rugóknál a súlybeállítás (rugó feszítése) kézi kerékkel végezhető. A nagyobb méretű függesztő rugóknál a súlybeállítás alapvetően speciális kulccsal történik.
A kép csak illusztráció!
Címkék, kulcsszavak: balanszer, súlykiegyenlítő
LET'S DO IT ajánlat
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Vendégként is vásárolhat
vasalatcsavar.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 394,95 Ft
CFH termékek
Termékajánló