További termékeink
Kereső
Széchenyi 2020 pályázat
 
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek!

Husqvarna Aspire™ P4A 18-B72 Li-ion akkumulátor, 18 V, 4.0 Ah

Cikkszám:
970 60 09-01 ASP1
Márka:
Husqvarna

A termék az alábbi kategóriákban található:

Husqvarna akkumulátorok, töltők

Leírás

  • A Husqvarna Aspire™ 18 V akkumulátor (4.0 Ah) egy hosszú élettartamú és nagy teljesítményű akkumulátor, amely kompatibilis a Husqvarna Aspire™ termékcsaláddal.
    Az ergonomikus kialakítás gyors és egyszerű rögzítést tesz lehetővé a termékhez.
  • Ez az akkumulátor a POWER FOR ALL Alliance terméke, amely a vezető gyártók egyik legnagyobb márkák közötti akkumulátorszövetsége. Ezek az akkumulátorok minden olyan termékhez használhatók, amely a szövetség részét képezi.
  • POWER FOR ALL ALLIANCE battery system: a 18 V-os POWER FOR ALL ALLIANCE akkumulátorrendszer optimális választás az otthoni és kerti feladatokhoz. Egy akkumulátor több eszközhöz és kertészeti márkához használható, ami nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé és kevesebb helyet igényel. A Husqvarna 18 V-os akkumulátorait az Aspire™ eszközökhöz optimalizálták a jobb teljesítmény és a hatékony üzemidő érdekében, valamint annak biztosítására, hogy az akkumulátorok többféle csináld-magad kerti projekthez megfelelők legyenek. Emellett a kompakt akkumulátorméret és a kis súly megkönnyíti a használatot, így minden feladat kényelmesebben és hatékonyabban végezhető.
 
Technikai adatok:
Akkumulátor feszültsége: 18 V
Akkumulátor teljesítmény: 4.0 Ah
Akkumulátor típusa: Lítium-ion
Akkumulátor kimenő teljesítmény: 72 Wh
Súly: 0,66 kg
A kép csak illusztráció!
LET'S DO IT ajánlat
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Vendégként is vásárolhat
vasalatcsavar.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 392,28 Ft
CFH termékek
Termékajánló