További termékeink
Kereső
Széchenyi 2020 pályázat
 
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek!

Husqvarna AUTOMOWER® 310E NERA robotfűnyíró

max. 1000 m2 munkaterület, max. emelkedés 30%
Cikkszám:
970 65 41-11 AUTM
Márka:
Husqvarna

A termék az alábbi kategóriákban található:

Husqvarna robotfűnyírók

Leírás

Robotfűnyíró EdgeCut-tal közepes méretű pázsitokhoz.
  • A Husqvarna Automower® 310E NERA egy robotfűnyíró 1000 m²-es pázsitig.
  • EdgeCut funkcióval rendelkezik, amely minimálisra csökkenti a pázsitszélek nyírásának szükségességét, így időt és erőfeszítést takarít meg.
  • A 310E NERA lehetőséget kínál fizikai határokkal vagy vezeték nélküli telepítésre a Husqvarna EPOS™ segítségével. Az EPOS™ lehetővé teszi a teljes rugalmasság megtapasztalását a virtuális határokkal, amelyet a műholdalapú technológia tesz lehetővé 2-3 cm-es pontossággal. Ez azt is jelenti, hogy nem áll fenn a vezetéktörés veszélye. Ezenkívül az EPOS™ lehetővé teszi a Zone Control funkciót, így az Automower® Connect alkalmazáson keresztül az Ön igényeihez igazíthatja a pázsitot, és több munkaterületet hozhat létre különböző beállításokkal. Ugyanilyen egyszerűen létrehozhatók ideiglenes tartózkodási zónák a szezonális vadvirágok vagy a kerti projektek megőrzésére.
  • Az Automower® Connect alkalmazással a világ bármely pontjáról figyelheti fűnyíróját, és integrálhatja okosotthonába. Parancsokat küldhet, megtekintheti, módosíthatja a fűnyíró beállításait, és értesítéseket kaphat a teljes gyepszabályozás érdekében.
 
Szállítási terjedelem:
  • töltőállomás
  • 9 db tartalék kés
  • tápegység
  • 10 m kisfeszültségű kábel
 
Munkakapacitás
Munkaterület-kapacitás: 1000 m²
Maximális emelkedés a határvezetéknél: 20 %
A munkaterület maximális emelkedése: 30 %
Max. aktív idő: 17 óra
Keresőrendszer: négyszeres keresés
Követi a határoló vezetéket: 2
Feltöltő rendszer: automata

Befoglaló méretek
Súly: 12,2 kg
Termék mérete, hossz: 68 cm
Termék mérete, szélesség: 44 cm
Termék mérete, magasság: 28 cm

Termékadatok
Színkód: szürke
Zajszint: 60 dB(A)
Védelem: IPX5
Akkumulátor típusa: Lítium-ion
Akkumulátor kapacitás: 2 Ah
Töltőáram: 2,2 A
Egy feltöltéssel végezhető átlagos fűnyírási idő: 50 perc
Átlagos feltöltési idő: 40 perc
Átlagos havi energiafogyasztás max. használat mellett: 11 kWh

Vágórendszer
Vágási rendszer: 2 tárcsa 3 elforduló késsel
Vágási magasság, max.: 55 mm
Vágási magasság, min.: 20 mm
Vágási szélesség: 22 cm
Vágási magasság állítás: elektromos

Vezérlés
Billentyűzet: Jogwheel, display and status LED:s/App
Információs panel: Color Display TFT 2,8” QVGA
Connectivity: Bluetooth®, Wi-Fi
App controlled: Automower® Connect
Smart Home integration: igen
Firmware Update: FOTA

Biztonság
GPS lopásvédelem: nem
Geokerítés: igen
PIN kód: igen
Vészjelzés: igen
Emelésérzékelő: igen
Borulásérzékelő: igen
 
 
Jellemzők:
  • Az Automower® NERA termékcsalád a Husqvarna EPOS™ rendszerrel a teljesen testre szabható gyepkarbantartás szabadságát kínálja, mivel a fizikai vezetékek helyett a műholdalapú technológia segítségével virtuális határokat hoz létre.
  • Automower® Connect app: élvezze a távvezérlés kényelmét az okostelefonjáról a Husqvarna Automower® Connect alkalmazással. Többek között kezelheti és felügyelheti Husqvarna robotfűnyíróját, módosíthatja a beállításokat, és könnyen hozzáférhet olyan információkhoz és tippekhez, amelyek gondozásmentessé teszik a gyep karbantartását. Modelltől függően mobiltelefonos, Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat áll rendelkezésre.
  • Elektromos magasság állítás: az elektromos vágási magasság-szabályozásnak köszönhetően kényelmesen beállíthatja a kívánt magasságot a Husqvarna Automower® Connect alkalmazásban. A beállítás a fűnyíró főmenüjéből is elérhető.
  • GPS-navigáció: a GPS-es irányítású navigáció egyenletesen osztja fel a nyírást, ezzel a kert teljes lefedettségét biztosítva. Kezdésnek a rendszer térképet készít a gyepről, amelyen még a határolóhuzal és a vezetőhuzalok elhelyezkedését is jelöli. A Husqvarna Automower® ezután ennek megfelelően állítja be a vágási mintát, hogy kiváló vágási eredményt biztosítson.
  • Kiváló interakció: a kényelmes hangvezérlés és állapotfrissítések érdekében kompatibilis az Amazon Alexa, a Google Home és az IFTTT szolgáltatásokkal. Ez minden Husqvarna Automower® modellre vonatkozik, amely mobil- vagy Wi-Fi kapcsolattal rendelkezik; lehetővé teszi, hogy olyan hangutasításokat hajtson végre, mint az indítás, leállítás és parkolás; állapotfrissítéseket kaphat a fűnyíróról hangasszisztens megkérdezésével; valamint használhatja IFTTT rutinokban és még sok másban. Az Automower® Connect segítségével robotfűnyíróját a Gardena Smart System rendszerrel is integrálhatja, így a fűnyírás és az öntözés együtt is működhet.
  • Smart Connections with IFTTT: használja az Automower® Connect alkalmazásban található okoscsatlakozásokat, vagy hozzon létre saját rugalmas rutinokat az IFTTT segítségével, hogy még jobban integrálja az Automower® fűnyírót okosotthonába. Szeretné, hogy a fűnyíró leparkoljon, mire a gyerekek hazaérkeznek az iskolából, vagy ha az időjárás-előrejelzés nagy esőt jelez? Szeretné esetleg a működését tökéletesen az időjáráshoz hangolni? Az IFTTT („If This, Then That”– ha ez van, akkor az történjen) alkalmazás ingyenes és egyszerűen használható.
  • Automower® Access: a nagy felbontású színes kijelzővel, navigációs tárcsával és állapotjelzőkkel rendelkező Automower® Access felhasználói felület intuitív módot biztosít a fűnyíró vezérléséhez. Az ikonalapú tervezési nyelv intuitív módon épül be az Automower® Connect alkalmazásba, így zökkenőmentes felhasználói élményt nyújt.
  • Időjárás időzítő: a fűnyírási időt a gyep növekedéséhez igazítja, ami azt jelenti, hogy a Husqvarna Automower® az erős fűnövekedés idején nyírja legintenzívebben a füvet. Napos vagy száraz időben vagy a szezon vége felé a berendezés kevesebb időt tölt fűnyírással, ami csökkenti a fűnyíró és a gyep kopását.
  • FOTA - Firmware-Over-The-Air: az Automower® Connect alkalmazáson keresztül könnyedén elvégezheti a szoftverfrissítéseket az új funkciók és frissítések engedélyezése érdekében.
  • Átjárók automatikus kezelése: a Husqvarna Automower® automatikusan érzékeli a szűk átjárókat és akár a legszűkebb átjárón is keresztülhalad. Az átjárón keresztülhaladva megváltoztatja az útvonalát, elkerülve azt, hogy felesleges nyomokat hagyjon.
  • Spirálvágás: a magas fűvel borított területeken a hatékony vágás érdekében a helyi és spirális vágási módok is használhatók. A spirális vágási funkció aktiválásakor a vágótárcsa érzékelői érzékelik, ha a fűnyíró magasabb fűvel borított területre lép, és automatikusan szisztematikus spirális vágási módra vált. A helyi vágás egy olyan mód, amellyel gyorsan le lehet nyírni egy adott területet. Ez bizonyos területeken, például a vágás idejére eltávolított kerti bútorok alatt lehet különösen hasznos. Helyezze a fűnyírót a kívánt területre, és válassza a Helyi vágás üzemmódot. A fűnyíró szűk spirál mintában vág, és amikor befejezte, automatikus üzemmódban folytatja a vágást.
  • Profilok: hozzon létre több profilt egyedi beállításokkal, így könnyebben használhatja a fűnyírót több helyszínen. Az egyes profilok és telepítések személyes nevei révén a fűnyíró menüjén keresztül könnyen válthat a különböző beállítások között.
  • Könnyű tisztíthatóság: a robotfűnyíró külsejét és alját kerti tömlővel könnyen lemoshatja. Levehető felső burkolat és test a könnyű tisztítás és elérhetőség érdekében.
  • Secondary Area: ha a gyepen két, egymáshoz nem kapcsolódó terület van, állítson be egy másodlagos területet a fűnyíró számára kialakított átjáróval. A másodlagos terület beállításához a határolóhuzallal alakítson ki egy szigetet a másodlagos terület körül. A telepítés után manuálisan mozgassa a fűnyírót a két terület között, és a fűnyíró a kiválasztott ideig vagy az akkumulátor lemerüléséig fog vágni.
  • GeoFence: ha a fűnyíró az előre meghatározott területen kívülre kerül, az alkalmazás erről értesíti, így minimálisra csökkentve a lopás kockázatát. Egyszerűen használja az Automower® Connect alkalmazást a fűnyíró geokerítés területének meghatározásához, így mindig tudni fogja, hogy épp hol van.
A képek csak illusztrációk!
LET'S DO IT ajánlat
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Vendégként is vásárolhat
vasalatcsavar.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 388,95 Ft
CFH termékek
Termékajánló