További termékeink
Kereső
Széchenyi 2020 pályázat
 
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek!

Husqvarna AUTOMOWER® 520 robotfűnyíró

max. 2400 m2 munkaterület, max. lejtés 45%, nagy vágási kapacitás
Cikkszám:
970 65 63-11 PAUT
Márka:
Husqvarna

A termék az alábbi kategóriákban található:

Husqvarna robotfűnyírók

Leírás

Professzionális robotfűnyíró. Távvezérlést kínál, beleértve a lopáskövetést a Husqvarna Fleet Services szolgáltatáson keresztül PC-n/táblagépen, valamint teljes körű fűnyíróvezérlést és -konfigurálást okostelefonon keresztül. A GPS-alapú navigáció és az időjárás-időzítő biztosítja az összetett pázsit egyenletes lefedését, miközben a fűnyírás gyakoriságát automatikusan a gyep növekedéséhez igazítja. Minden típusú pázsitot kezel, és akár 45%-os (24°-os) meredek lejtőkön is megbirkózik, tökéletes vágási eredménnyel – még esős körülmények között is. A robusztus alapos felépítés tartósságot és megbízhatóságot biztosít.
  • Husqvarna Fleet Services™: a Husqvarna Fleet Services™ lehetőséget nyújt arra, hogy okostelefonjáról, táblagépéről vagy laptopjáról többféle fűnyírót figyeljen és irányítson. Áttekintheti a fűnyíró állapotát vagy pontos helyét, megparancsolhatja nekik, hogy indítsák el, állítsák le vagy állítsák le őket a vihar érkezése előtt. Könnyen beállíthatók a vágási magasság és egyéb beállítások. Riasztásokat fogad és lopás esetén követheti a robotfűnyíró helyzetét - mindenhonnan. 10 éves mobil adatátviteli szerződés. 500-as sorozat alapfelszereltsége, X-line modelleknél opcionális. A Husqvarna Fleet Services™ együttműködik az összes többi HFS érzékelővel felszerelt termékkel is.
  • Pro felhasználói felület: a professzionális kezeléshez illesztett felület, vagyis minden beállítás és vezérlés távolról kezelhető a Husqvarna Fleet Services okostelefonos alkalmazással vagy PC-n / táblagépen keresztül. A termék ellenőrzése; állapotjelző LED és START / STOP funkciók. Leegyszerűsíti a tapasztalatlan felhasználók számára a használatot, és rongálás esetén minimalizálja a termékre gyakorolt ​​súlyos hatást.
  • GPS-navigáció: a GPS-es irányítású navigáció egyenletesen osztja fel a nyírást, ezzel a kert teljes lefedettségét biztosítva. Kezdésnek a rendszer térképet készít a gyepről, amelyen még a határolóhuzal és a vezetőhuzalok elhelyezkedését is jelöli. A Husqvarna Automower® ezután ennek megfelelően állítja be a vágási mintát, hogy kiváló vágási eredményt biztosítson.
  • Három vezetőszál: a három vezetőszál lecsökkenti a keresés idejét, még akkor is, ha a behatárolt terület igen nagy, bonyolult vagy több részre van osztva.
  • Kerék kefék: tartós, cserélhető poli-szálas kefék. Tisztán tartja a hajtókerekeket a vágott fűtől és a levelektől a jobb tapadás fenntartása érdekében.
  • Erőteljes kerekek durvább és agresszívabb abroncsmintával. Jobb tapadást és jobb teljesítményt biztosít lejtőkön és durvább terepen.
  • A PARK gomb megnyomásával visszahívhatja a fűnyírót a töltőállomásra, például nyilvános futballpályákon, golfpályákon, stb.
  • Ultra-halk motor: a robotfűnyíró egyedülálló vágórendszerének köszönhetően rendkívül csendesen dolgozik az Ön által meghatározott időben.
  • Elektromos magasságállítás: az elektromos vágásimagasság-szabályozásnak köszönhetően kényelmesen beállíthatja a kívánt magasságot a Husqvarna Automower® Connect alkalmazásban. A beállítás a fűnyíró főmenüjéből is elérhető.
  • Időjárás időzítő: a fűnyírási időt a gyep növekedéséhez igazítja, ami azt jelenti, hogy a Husqvarna Automower® az erős fűnövekedés idején nyírja legintenzívebben a füvet. Napos vagy száraz időben vagy a szezon vége felé a berendezés kevesebb időt tölt fűnyírással, ami csökkenti a fűnyíró és a gyep kopását.
  • Igényes füves területek nyírására: a durva futófelületű, nagy kerekek kiváló tapadást biztosítanak még csúszós felületen is. A fűnyíró max. 45 fokos lejtőig használható.
  • Távoli indítási pontok x5: egyenletes vágási eredmény az egész gyepen, köszönhetően annak, hogy a szabadalmaztatott vezetőkábel mentén a töltőállomásból öt különböző távoli ponton lehet elindítani a fűnyírást. Minél nagyobb a füves terület, annál jobb és fontosabb a több kiindulási pont.
  • Rugalmas töltőállomás elhelyezés: lehetővé teszi a töltőállomás kerten belüli rugalmas elhelyezését, mely nagyban megkönnyíti a telepítést és megbízható csatlakozást biztosít minden alkalommal.
  • Egyensúlyellenőrzés: automatikusan érzékeli és értesíti, ha a vágórendszerben kiegyensúlyozatlanság lép fel, így biztosítja a problémamentes és csendes működést. A kiegyensúlyozatlanságot hiányzó, duplán felszerelt vagy sérült kések okozhatják.
  • Spirálvágás: a magas fűvel borított területeken a hatékony vágás érdekében a helyi és spirális vágási módok is használhatók. A spirális vágási funkció aktiválásakor a vágótárcsa érzékelői érzékelik, ha a fűnyíró magasabb fűvel borított területre lép, és automatikusan szisztematikus spirális vágási módra vált. A helyi vágás egy olyan mód, amellyel gyorsan le lehet nyírni egy adott területet. Ez bizonyos területeken, például a vágás idejére eltávolított kerti bútorok alatt lehet különösen hasznos. Helyezze a fűnyírót a kívánt területre, és válassza a Helyi vágás üzemmódot. A fűnyíró szűk spirál mintában vág, és amikor befejezte, automatikus üzemmódban folytatja a vágást.
  • Elülső ütköző: a gumiból készült első lökhárító a fűnyírót még inkább ellenállóvá teszi a fákkal, bokrokkal és egyéb tárgyakkal való ütközésekkel szemben.
  • GPS lopásvédelem: az Automower Connect®/Husqvarna Fleet Services™-zel felszerelt termékek azonnal megkezdik GPS alapú nyomkövetésüket, és értesítéseket küldenek készülékére. Különösen biztonságossá teszi az Automower® telepítését és minimalizálja a lopás kockázatát.
  • Megbízhatóság: a robotfűnyíró a megbízhatóságról szól. Husqvarna az elmúlt 20 év fejlesztései során finomította a fűnyírási koncepcióját a legmagasabb szintű megbízhatóság, minőség és vágási eredmény elérése érdekében, minimális segítség igénybevételével.
  • Halk működésű: az Automower® egyedülálló vágórendszerének köszönhetően rendkívül csendesen dolgozik az Ön által meghatározott időben.
  • Egyedülálló vágórendszer: a Husqvarna Automower® egyszerre csak keveset nyír le, de rendszeresen, ami szép és egészséges pázsitot eredményez. A robusztus vágótárcsára éles, borotvapengeszerű, erős szénacélból készült kések kerültek felszerelésre. Ez biztosítja a hatékony működést és a rendkívül alacsony energiafogyasztást.
  • Lopásvédelem: hangos riasztóval és PIN-kódos zárral van felszerelve a lopás kockázatának minimalizálása érdekében. Ha a fűnyírót elviszik, a riasztás elindul, és csak a fűnyíró egyedi PIN-kódjával lehet kikapcsolni.
  • Automatikus feltöltés: amikor az Automower® -nek több energiára van szüksége, önállóan visszatalál a töltőállomásra.
  • Időkapcsoló: a könnyen programozható heti időzítő funkcióval pontosan lehet ütemezni az Automower® működéséhez szükséges időintervallumokat.
  • Emelés- és borulás-érzékelők: ha felemelik a földről vagy fölborul az Automower® akkor a fűnyírás automatikusan leáll. A sérülésveszélyt az is csökkenti, hogy a vágókések a gép belső részén helyezkednek el. Abban az esetben, ha az Automower® akadályba ütközik, leáll és más irányba tereli önmagát anélkül, hogy bármilyen kárt okozna.
  • Időjárásálló: az Automower® éjjel-nappal dolgozhat, ugyanis kialakításának köszönhetően tökéletesen működik az időjárástól teljesen függetlenül. Az Automower® még a zord északi klímának is ellenáll minden gond nélkül.
 
Munkakapacitás
Munkaterület-kapacitás: 2400 m²
Maximális emelkedés a határvezetéknél: 15 %
A munkaterület maximális emelkedése: 45 %
Keresőrendszer: Pentasearch
Feltöltő rendszer: automata

Befoglaló méretek
Súly: 13,3 kg
Termék mérete, hossz: 72 cm
Termék mérete, szélesség: 56 cm
Termék mérete, magasság: 31 cm

Termékadatok
Színkód: narancssárga, szürke
Védelem: IPX4
Akkumulátor típusa: Lítium-ion
Akkumulátor teljesítmény: 5 Ah
Töltőáram: 2,2 A
Egy feltöltéssel végezhető átlagos fűnyírási idő: 75 perc
Átlagos feltöltési idő: 50 perc
Átlagos havi energiafogyasztás maximális használat mellett: 17 kWh

Vágórendszer
Vágási rendszer: 5 elforduló kés
Vágási magasság, max.: 60 mm
Vágási magasság, min.: 20 mm
Vágási szélesség: 24 cm

Biztonság
GPS lopásvédelem: igen
Geokerítés: igen
PIN kód: igen
Vészjelzés: igen
Emelésérzékelő: igen
Borulásérzékelő: igen
A képek csak illusztrációk!
LET'S DO IT ajánlat
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Vendégként is vásárolhat
vasalatcsavar.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 388,95 Ft
CFH termékek
Termékajánló