További termékeink
Kereső
Széchenyi 2020 pályázat
 
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek!

Husqvarna AUTOMOWER® 535 AWD professzionális robotfűnyíró

max. 3500 m2 munkaterület, max. emelkedés 70%
Cikkszám:
970 65 17-11 PAUT
Márka:
Husqvarna

A termék az alábbi kategóriákban található:

Husqvarna robotfűnyírók

Leírás

HUSQVARNA AUTOMOWER® 535X AWD robotfűnyíró
Professzionális használatra kifejlesztett, rendkívül hatékony, összkerékhajtású robotfűnyíró. A modellt úgy tervezték, hogy gondoskodjon akár 3500 m²-es pázsitról, és leküzdje az akadályokat nehéz terepen és akár 70%-os lejtőkön is. Felhasználói telepítésekhez adaptálva, egyszerűsített vezérléssel a könnyű interakció érdekében. Tárgyérzékelés ultrahangos technológián, távirányítón és felügyeleten keresztül – a többi termékflottával együtt – a Husqvarna Fleet Services™ szolgáltatással.
 
 
Jellemzők:
  • Automower® összkerék-meghajtás: az Automower® összkerék-meghajtású (AWD) modellek olyan technológiával vannak felszerelve, mely egyenként optimalizálja a kerekek vezérlését, hogy a legnagyobb kihívást jelentő terepeken is kiemelkedő teljesítményt nyújtson a gép. Lenyűgöző tulajdonsága, hogy képes megbirkózni akár a 70% (35°) emelkedővel is. Az Automower összkerék-meghajtás (AWD) átírja az autonóm zöldfelület karbantartásának szabályait, egyben biztonságosabbá téve a munkát.
  • Csuklós hátsó kialakítás: az Automower® összkerék-meghajtású (AWD) modellek csuklós hátsó kialakításának köszönhetően kiváló irányíthatósággal rendelkeznek és jól navigálnak komplex pázsiton, valamint átjárókon. A hátsó forgó megoldás jelentősen javítja a tapadást nehéz terepen, növelve az AWD működésének hatékonyságát.
  • AIM Technology: a Husqvarna AIM Technology beépített GPS-t és érzékelőket használ a telepített terület virtuális térképének létrehozásához. A térkép látható az Automower® Connectben, és tartalmazza a határoló- és vezetőhuzalok helyét. Az AIM technológiával az alkalmazáson keresztül könnyen létrehozhat munkaterületeket egyedi vágási magassággal és ütemezéssel, vagy szükség esetén ideiglenes tartózkodási zónákat.
  • Figyelmeztető lámpa: figyelmeztető lámpák lüktető vagy folyamatos fénnyel, hogy felhívják a figyelmet az éjszakai működés közben. Csökkenti a balesetek kockázatát munkakörnyezetben.
 
Technikai adatok:
Max. munkaterület: 3500 m2
Max. emelkedés a határvezetéknél: 50%
Max. munkaterület emelkedés: 70%
Max. üzemidő: 24 óra
Keresőrendszer: Pentasearch
Akkumulátor típusa: Li-ion, 8 Ah
Vágási szélesség: 22 cm
Vágási magasság: 30 - 70 mm
 
Egyéb adatok:
Termék méret: 93 x 55 x 29 cm
Súly: 17,6 kg
Védettség: IPX4
Egy feltöltéssel végezhető átlagos fűnyírási idő: 100 perc
Átlagos feltöltési idő: 30 perc
Átlagos energiafelhasználás maximális használatnál: 24 kWh
 
 
Felszereltség:
  • GPS lopásvédelem
  • Geokerítés
  • PIN kód
  • Vészjelzés
  • Emelésérzékelő
  • Borulásérzékelő
  • Ultrahangos érzékelő
A képek csak illusztrációk!
LET'S DO IT ajánlat
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Vendégként is vásárolhat
vasalatcsavar.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 388,95 Ft
CFH termékek
Termékajánló