További termékeink
Kereső
Széchenyi 2020 pályázat
 
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek!

Husqvarna AUTOMOWER® 550 EPOS professzionális robotfűnyíró

max. 5000 m2 munkaterület, max. emelkedés 45%
Cikkszám:
970 65 67-11 PAUT
Márka:
Husqvarna

A termék az alábbi kategóriákban található:

Husqvarna robotfűnyírók

Leírás

AM550 EPOS robotfűnyíró
A professzionális flotta használatra tervezett robotfűnyíró. Távvezérlés, beleértve a lopáskövetést a Husqvarna Fleet Services segítségével PC-n / táblagépen keresztül, valamint teljes kaszavezérlés és konfigurálás okostelefonon keresztül. A GPS által támogatott navigáció és időjárási időzítő biztosítja az összetett gyepek egységes lefedettségét, miközben a kaszálási frekvenciát automatikusan a gyep növekedéséhez igazítja. Kezeli az összes pázsitot és kezeli a meredek lejtőket akár 45% -ig (24 °). A távoli objektumérzékelés nagyobb kaszálási sebességet és területi kapacitást tesz lehetővé.
A Husqvarna Automower EPOS referenciaállomás csatlakozik a Husqvarna Automower 550 EPOS-hoz.
 
Husqvarna Fleet Services™
A Husqvarna Fleet Services™ lehetőséget nyújt arra, hogy okostelefonjáról, táblagépéről vagy laptopjáról többféle fűnyírót figyeljen és irányítson. Áttekintheti a fűnyíró állapotát vagy pontos helyét, megparancsolhatja nekik, hogy indítsák el, állítsák le vagy állítsák le őket a vihar érkezése előtt. Könnyen beállíthatók a vágási magasság és egyéb beállítások. Riasztásokat fogad és lopás esetén követheti a robotfűnyíró helyzetét - mindenhonnan.
10 éves mobil adatátviteli szerződés. 500-as sorozat alapfelszereltsége, X-line modelleknél opcionális. A Husqvarna Fleet Services™ együttműködik az összes többi HFS érzékelővel felszerelt termékkel is.
 
Pro felhasználói felület
A professzionális kezeléshez illesztett felület, vagyis minden beállítás és vezérlés távolról kezelhető a Husqvarna Fleet Services okostelefonos alkalmazással vagy PC-n / táblagépen keresztül. A termék ellenőrzése; állapotjelző LED és START / STOP funkciók. Leegyszerűsíti a tapasztalatlan felhasználók számára a használatot, és rongálás esetén minimalizálja a termékre gyakorolt ​​súlyos hatást.
 
Távoli tárgyfelismerés
Az ultrahangos technológiát alkalmazó beépített érzékelők segítik a robotfűnyírót az objektumok észlelésében, csökkentik a sebességet és elkerülik a kemény ütközéseket.
 
GPS által támogatott navigáció
A fedélzeti GPS-rendszer létrehozza a kert térképét, beleértve azt is, hogy a határoló- és vezetőhuzalok hol vannak felszerelve. A Husqvarna Automower® ekkor regisztrálja, hogy a kert mely részeit borítja gyep, és ennek megfelelően állítja be a nyírási mintázatát. Ez biztosítja az optimális és kiváló vágási eredményt.
 
Technikai adatok
Max. munkaterület: 5000 m2
Max. emelkedés a határvezetéknél: 15%
Max. munkaterület emelkedés: 45%
Óránkénti területkapacitás: 208 m2
Keresőrendszer: EPOS
Akkumulátor típusa: Li-ion, 10 Ah
Vágási szélesség: 24 cm
Vágási magasság: 20 - 60 mm
 
Felszereltség:
GPS lopásvédelem
Vészjelzés
Tartalék kések: 6 db
Információs panel: nincs
Telepítés - zár
Emelésérzékelő
PIN kód
Időzítő
Időzár
Borulásérzékelő
Ultrahangos érzékelő
 
Méretek: 72 x 56 x 32 cm
Súly: 14.4 kg
A képek csak illusztrációk!
LET'S DO IT ajánlat
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Vendégként is vásárolhat
vasalatcsavar.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 388,95 Ft
CFH termékek
Termékajánló