További termékeink
Kereső
Széchenyi 2020 pályázat
 
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek!

Husqvarna AUTOMOWER® 550 professzionális robotfűnyíró

max. 5000 m2 munkaterület, max. emelkedés 45%
Cikkszám:
970 65 65-11 PAUT
Márka:
Husqvarna

A termék az alábbi kategóriákban található:

Husqvarna robotfűnyírók

Leírás

Robotfűnyíró professzionális használathoz. Minden típusú pázsitot kezel, és akár 45% -os (24°) meredek lejtést is képes kezelni tökéletes vágási eredményekkel - még esős körülmények között is. A távoli objektum érzékelés lehetővé teszi a nagyobb vágási sebességet. A robusztus, alapos felépítés biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot.
  • Husqvarna Fleet Services™ - Flotta szolgáltatások: a Husqvarna Fleet Services™ lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse és teljes kontroll alatt tartsa több robotfűnyíróját is okostelefonon, tableten vagy laptopon keresztül. Segítségével áttekintheti fűnyírójának állapotát, földrajzi helyzetét, továbbá utasíthatja arra, hogy elinduljon, vagy megálljon és visszatérjen bázisára egy esetleges vihar előtt. Könnyedén módosíthatja a beállításokat és a vágási magasságot, valamint vészjelzést is kaphat a rendszeren keresztül lopás esetén és lehetővé teszi a gép nyomon követését, bárhol is legyen az.
  • Professzionális kezelőfelület
  • Távoli objektum-észlelés: ultrahang technológiát használó, beépített érzékelők segítenek a fűnyírónak előre jelezni az akadályokat, lelassítja a sebességet, hogy elkerülje az erős ütközést.
  • GPS-navigáció: a beépített GPS-rendszer feltérképezi a kertet és a telepített határoló és a vezérlő kábeleket is. A Husqvarna Automower® regisztrálja, hogy a kert mely részei vannak lefedve és annak megfelelően állítja be a vágási útvonalat. Így biztosítja a nyírt felület optimális lefedettségét és a kiváló vágási eredményt.
 
Technikai adatok
Max. munkaterület: 5000 m²
Max. emelkedés a határvezetéknél: 15%
Max. munkaterület emelkedés: 45%
Keresőrendszer: Pentasearch
Akkumulátor típusa: Li-ion, 10 Ah
Töltőáram: 7 A
Vágási rendszer: 5 elforduló kés
Vágási szélesség: 24 cm
Vágási magasság: 20 - 60 mm

Felszereltség
GPS lopásvédelem
Vészjelzés
Információs panel: nincs
Billentyűzet: Professional User Interface/App
Emelésérzékelő
PIN kód
Borulásérzékelő
Ultrahangos érzékelő

Méretek: 72 x 56 x 31 cm
Súly: 12.9 kg
A képek csak illusztrációk!
LET'S DO IT ajánlat
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Vendégként is vásárolhat
vasalatcsavar.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 388,95 Ft
CFH termékek
Termékajánló