További termékeink
Kereső
Széchenyi 2020 pályázat
 
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek!

Husqvarna AUTOMOWER® Aspire™ R4 robotfűnyíró

max. 400 m2 munkaterület, max. lejtés 25%
Cikkszám:
970 56 85-11 ASRO
Márka:
Husqvarna

A termék az alábbi kategóriákban található:

Husqvarna robotfűnyírók

Leírás

Alkalmazásvezérelt, kompakt robotfűnyíró akár 400 m²-es gyepfelületekhez is.
Kompakt robotfűnyíró, kisebb gyepfelületek és keskeny átjárók nyírására optimalizálva. A Husqvarna Automower® Aspire™ R4 fagyvédővel és időjárás-időzítővel rendelkezik, amely az időjárásnak megfelelően szabályozza a nyírást, megbízható működést és optimális eredményt biztosítva. Mobiltelefonján keresztül az Automower® Connect alkalmazással teljes mértékben irányíthatja, kezelheti és felügyelheti a fűnyírót. A fűnyíró intelligens otthonba is integrálható, így Alexa vagy Google Home hangvezérléssel is irányíthatja, vagy kihasználhatja az IFTTT-rutinok előnyeit. A tárolást megkönnyíti a kompakt kialakítás és a mellékelt Aspire™ kampók.
  • Kompakt méret, alacsony súly és számos Husqvarna technológia a megnövelt kapacitás és hatékonyság, valamint a jobb manőverezhetőség érdekében minden Husqvarna Aspire™ termék esetében.
  • Az egyedi kampóval és kompakt kialakítással rendelkező eszközt az egyszerű tárolást szem előtt tartva tervezték meg. Az állítható, összehajtható vagy levehető alkatrészeknek köszönhetően az Aspire™ szerszámok könnyen még kisebb méretűvé alakíthatók, megkönnyítve a tárolást és a szállítást szűk helyeken, például kis fészerekben vagy autókban. A minden csomagban megtalálható kampó segítségével választhat, hogy közvetlenül a falon tárolja őket, vagy felakaszthatja a Husqvarna Aspire™ tárolórendszer részét képező, falra szerelhető tárolósínre. A síntartozék külön kapható.
  • Automower® Connect app: élvezze a távvezérlés kényelmét az okostelefonjáról a Husqvarna Automower® Connect alkalmazással. Többek között kezelheti és felügyelheti Husqvarna robotfűnyíróját, módosíthatja a beállításokat, és könnyen hozzáférhet olyan információkhoz és tippekhez, amelyek gondozásmentessé teszik a gyep karbantartását. Modelltől függően mobiltelefonos, Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat áll rendelkezésre.
  • Kiváló interakció: a kényelmes hangvezérlés és állapotfrissítések érdekében kompatibilis az Amazon Alexa, a Google Home és az IFTTT szolgáltatásokkal. Ez minden Husqvarna Automower® modellre vonatkozik, amely mobil- vagy Wi-Fi kapcsolattal rendelkezik; lehetővé teszi, hogy olyan hangutasításokat hajtson végre, mint az indítás, leállítás és parkolás; állapotfrissítéseket kaphat a fűnyíróról hangasszisztens megkérdezésével; valamint használhatja IFTTT rutinokban és még sok másban. Az Automower® Connect segítségével robotfűnyíróját a Gardena Smart System rendszerrel is integrálhatja, így a fűnyírás és az öntözés együtt is működhet.
  • Időjárás időzítő: a fűnyírási időt a gyep növekedéséhez igazítja, ami azt jelenti, hogy a Husqvarna Automower® az erős fűnövekedés idején nyírja legintenzívebben a füvet. Napos vagy száraz időben vagy a szezon vége felé a berendezés kevesebb időt tölt fűnyírással, ami csökkenti a fűnyíró és a gyep kopását.
  • Szisztematikus átjáró nyírás: a fűnyíró beállítható úgy, hogy a szűk átjárókban a véletlenszerű üzemmódról automatikusan szisztematikus módra váltsa át a fűnyírási mintát. Ez csökkenti a szűk átjárókban általában előforduló kanyarok és bukkanók számát, így minimálisra csökkenti a keréknyomok és a gyep kopásának kockázatát.
  • Smart Connections with IFTTT: használja az Automower® Connect alkalmazásban található okoscsatlakozásokat, vagy hozzon létre saját rugalmas rutinokat az IFTTT segítségével, hogy még jobban integrálja az Automower® fűnyírót okosotthonába. Szeretné, hogy a fűnyíró leparkoljon, mire a gyerekek hazaérkeznek az iskolából, vagy ha az időjárás-előrejelzés nagy esőt jelez? Szeretné esetleg a működését tökéletesen az időjáráshoz hangolni? Az IFTTT („If This, Then That”– ha ez van, akkor az történjen) alkalmazás ingyenes és egyszerűen használható.
  • FOTA - Firmware-Over-The-Air: az Automower® Connect alkalmazáson keresztül könnyedén elvégezheti a szoftverfrissítéseket az új funkciók és frissítések engedélyezése érdekében.
  • Átjárók automatikus kezelése: a Husqvarna Automower® automatikusan érzékeli a szűk átjárókat és akár a legszűkebb átjárón is keresztülhalad. Az átjárón keresztülhaladva megváltoztatja az útvonalát, elkerülve azt, hogy felesleges nyomokat hagyjon.
  • Könnyű tisztíthatóság: a robotfűnyíró külsejét és alját kerti tömlővel könnyen lemoshatja. Levehető felső burkolat és test a könnyű tisztítás és elérhetőség érdekében.
 
Munkakapacitás
Munkaterület-kapacitás: 400 m²
Maximális emelkedés a határvezetéknél: 10 %
A munkaterület maximális emelkedése: 25 %
Max. aktív idő: 9 óra
Keresőrendszer: egyszeres keresés
Követi a határoló vezetéket: 1
Feltöltő rendszer: automata

Befoglaló méretek
Súly: 5,9 kg
Termék mérete, hossz: 55 cm
Termék mérete, szélesség: 33 cm
Termék mérete, magasság: 22 cm

Termékadatok
Színkód: szürke
Védelem: IPX5
Akkumulátor típusa: Lítium-ion
Akkumulátor teljesítmény: 2 Ah
Töltőáram: 1 A
Egy feltöltéssel végezhető átlagos fűnyírási idő: 70 perc
Átlagos feltöltési idő: 75 perc
Átlagos havi energiafogyasztás maximális használat mellett: 3 kWh

Vágórendszer
Vágási rendszer: 3 elforduló kés
Vágási magasság, max.: 45 mm
Vágási magasság, min.: 20 mm
Vágási szélesség: 16 cm
Vágási magasságállítás: egyedi

Vezérlés
Billentyűzet: Keypad/App
Connectivity: Bluetooth®, Wi-Fi
App controlled: Automower® Connect
Smart Home integration: igen

Biztonság
GPS lopásvédelem: nem
Geokerítés: nem
PIN kód: igen
Vészjelzés: nem
Emelésérzékelő: igen
Borulásérzékelő: igen
A képek csak illusztrációk!
LET'S DO IT ajánlat
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Vendégként is vásárolhat
vasalatcsavar.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 388,95 Ft
CFH termékek
Termékajánló