További termékeink
Kereső
Széchenyi 2020 pályázat
 
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek!

Husqvarna PW 360 magasnyomású mosó

160 bar, 350 l/h
Cikkszám:
970 72 62-01 GEP1
Márka:
Husqvarna

A termék az alábbi kategóriákban található:

Husqvarna magasnyomású mosók

Leírás

Nagy teljesítményű tisztítóeszköz többfunkciós 3 az 1-ben lándzsával.
Tapasztalja meg a sokoldalú Husqvarna PW 360 magasnyomású mosót, és élvezze az intelligens funkciókat a kültéri felületek könnyű tisztításához. Az új 3 az 1-ben Multi-Lance készülékkel gyorsan válthat a különböző feladatok között, mivel egyetlen kattintással lehetséges a fúvókacsere. Hosszú, rugalmas tömlővel rendelkezik a megnövelt hatótávolság és a könnyű kezelhetőség érdekében, valamint egy új prémium habszóró, javított habzás és ventilátor állíthatósággal. A megbízható, nagy teljesítményű indukciós motor és a fém szivattyú minimálisra csökkenti a szüneteket és kiváló teljesítményt nyújt.
Kényelmes fedélzeti tárolóval tervezték, így minden könnyen elérhető helyen van. A PW 360 számos tartozékkal kompatibilis, és az egyes feladatokhoz az optimális beállítás megkönnyítése érdekében fúvóka és nyomásvezetők állnak rendelkezésre a mosógépen. A munka végeztével a feltekercselés gyorsan megtörténik a tartóvezetővel ellátott tömlőtekercs segítségével, amely hatékony tömlőtárolást biztosít. A nagynyomású mosó ezenkívül nagy, puha futófelületű kerekekkel rendelkezik a nagy tapadás érdekében az igényes terepen, kis erejű ravaszpisztollyal és összecsukható alumínium fogantyúval, hogy csökkentse a tároláshoz szükséges helyet.
 
Kapacitás
Tartály űrtartalma: 0.7 l
Max. nyomás: 160 bar
Max. üzemi nyomás: 125 bar
Max. önfelszívás: 0.5 m
Max. vízhőmérséklet: 40 °C
Vízátfolyás: 350 l/h

Motor
Elektromos védelmi osztály: IP X5
Aktuális fázis ciklus: 50 Hz
Fázis: 1 ph
Névleges áram: 10 A
Feszültség: 230 - 240 V

Méretek
Tömlő hossza: 9 m
Vezeték hossza: 5 m
Nettó súly: 22,1 kg
Bruttó súly: 25 kg
Méretek csomagolással: 42 x 38 x 68 cm

Zaj és rezgés
Garantált zajnyomás, LWA: 88 dB(A)
Rezgés (ah): 2,5 m/s²
 
 
Jellemzők:
  • Támasztó-vezetővel ellátott tömlőtartó a tömlő egyszerű feltekeréséhez és kényelmes tárolásához.
  • Praktikus tároló: mindegyik mellékelt tartozék könnyen tárolható a készüléken, így könnyebben elérhető és hatékonyabb a munka.
  • Indukciós motor: az indukciós motor a kivételes teljesítményt nagy tartóssággal és hosszú élettartammal ötvözi.
  • A fúvóka és nyomás beállítási útmutatójához való egyszerű hozzáférés révén garantált a tökéletes nyomás a működés során.
  • Erőmentes: ettől az ergonomikusan kialakított funkciótól a ravasz aktiválása tökéletesen illeszkedik az ujjaihoz. Ez kevesebb erőfeszítést és több kényelmet nyújt a kezének, különösen hosszú ideig tartó használat során.
  • Gyors tömlőcsatlakoztatás: a tömlő gyorscsatlakozója lecsökkenti az összeszerelési időt, így gyorsan elkezdheti a tisztítási feladatokat.
  • A nagynyomású tömlő nagyon rugalmas, könnyen kezelhető és kényelmesen feltekerhető.
  • Nagy és robusztus kerekek: megbízható mozgás és tapadás egyenetlen talajon a fémtengelyre szerelt nagyméretű, puha tapadású kerekeknek köszönhetően. Ez a termék élettartamát is növeli.
  • Dupla forgórész és gyors csatalakoztatás: maximális hatékonyság és kényelem a szórólándzsa kétirányban elforgó funkcióija és a tömlő, a fúvókák és a tartozékok gyorscsatlakozásai révén.
  • A könnyen hozzáférhető rekeszek hatékony és kompakt tárolást biztosítanak a pisztoly és a lándzsa számára a gépen.
  • Fémszivattyú: a tartósság és a termék hosszú élettartama érdekében a szivattyú fémből készült.
A képek csak illusztrációk!
LET'S DO IT ajánlat
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Vendégként is vásárolhat
vasalatcsavar.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 390,68 Ft
CFH termékek
Termékajánló