További termékeink
Kereső
Széchenyi 2020 pályázat
 
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek!

Husqvarna PW 370 magasnyomású mosó

170 bar, 380 l/h
Cikkszám:
970 72 66-01 GEP1
Márka:
Husqvarna

A termék az alábbi kategóriákban található:

Husqvarna magasnyomású mosók

Leírás

A Husqvarna PW 370 egy első osztályú magasnyomású mosó, melyet úgy terveztek, hogy könnyedén tisztítsa az összes kültéri felületet. A különösen magas nyomásnak köszönhetően képes kezelni a legmakacsabban szennyezett felületeket is. Az extra hosszú, rugalmas tömlő extra elérést és könnyű használatot kínál, acéllemezzel megerősítve a magas kopásállóság érdekében. A megbízható, magas teljesítményű indukciós motor és fém szivattyú minimalizálja a megszakításokat és prémium teljesítményt nyújt. Az okos szenzorok és a digitális kijelző tájékoztatnak a hibajelzésekről, a termékinformációkról és a részletes utasításokról. Könnyű és kényelmes mindenféle felület tisztítására – a könnyű öblítéstől a nehezebb feladatokig. Az új 3 az 1-ben többfunkciós lándzsa lehetővé teszi a gyors váltást különböző feladatok között, mivel a fúvóka egyetlen kattintással cserélhető. A terméket praktikus beépített tárolóval tervezték, így minden, amire szüksége van, könnyen elérhető. A PW 370 kompatibilis többféle kiegészítővel, és amikor a munka befejeződött, gyorsan feltekerheti a tömlőt a vezérléssel rendelkező tömlőtárolóval, hatékony tömlőtárolást biztosítva. Emellett nagy mintázatú abroncsokkal van felszerelve, amelyek kiváló tapadást biztosítanak nehezen megközelíthető terepen, és összecsukható alumínium markolattal rendelkezik, amely csökkenti a tárolási helyigényt.
 
Kapacitás
Tartály űrtartalma: 0.7 l
Max. nyomás: 170 bar
Max. üzemi nyomás: 135 bar
Max. önfelszívás: 0.5 m
Max. vízhőmérséklet: 40 °C
Vízátfolyás: 380 l/h

Motor
Elektromos védelmi osztály: IP X5
Aktuális fázis ciklus: 50 Hz
Fázis: 1 ph
Névleges áram: 10 A
Feszültség: 230 - 240 V

Méretek
Tömlő hossza: 10 m
Vezeték hossza: 5 m
Nettó súly: 22,7 kg
Bruttó súly: 25,5 kg
Méretek csomagolással: 42 x 38 x 68 cm

Zaj és rezgés
Garantált zajnyomás, LWA: 89 dB(A)
Rezgés (ah): 2,5 m/s²
 
 
Jellemzők:
  • Támasztó-vezetővel ellátott tömlőtartó a tömlő egyszerű feltekeréséhez és kényelmes tárolásához.
  • Praktikus tároló: mindegyik mellékelt tartozék könnyen tárolható a készüléken, így könnyebben elérhető és hatékonyabb a munka.
  • Indukciós motor: az indukciós motor a kivételes teljesítményt nagy tartóssággal és hosszú élettartammal ötvözi.
  • Erőmentes: ettől az ergonomikusan kialakított funkciótól a ravasz aktiválása tökéletesen illeszkedik az ujjaihoz. Ez kevesebb erőfeszítést és több kényelmet nyújt a kezének, különösen hosszú ideig tartó használat során.
  • Fémszivattyú: a tartósság és a termék hosszú élettartama érdekében a szivattyú fémből készült.
  • Nagy és robusztus kerekek: megbízható mozgás és tapadás egyenetlen talajon a fémtengelyre szerelt nagyméretű, puha tapadású kerekeknek köszönhetően. Ez a termék élettartamát is növeli.
  • Dupla forgórész és gyors csatalakoztatás: maximális hatékonyság és kényelem a szórólándzsa kétirányban elforgó funkcióija és a tömlő, a fúvókák és a tartozékok gyorscsatlakozásai révén.
  • A könnyen hozzáférhető rekeszek hatékony és kompakt tárolást biztosítanak a pisztoly és a lándzsa számára a gépen.
A képek csak illusztrációk!
LET'S DO IT ajánlat
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Vendégként is vásárolhat
vasalatcsavar.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 390,68 Ft
CFH termékek
Termékajánló