További termékeink
Kereső
Széchenyi 2020 pályázat
 
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek!

Fischer RODFORCE FGD 10 M6 nylon dübel, 50 db/csomag

Furatátmérő: 10 mm;
Egységár (csomag):
Bruttó: 2.335 Ft
Nettó: 1.838 Ft
Egy db-ra vetített ár:
Bruttó: 46,69 Ft
Nettó: 36,77 Ft
Cikkszám:
542106
Márka:
Fischer
Kosárba tesz

Leírás

  • Furatátmérő (d0): 10 mm
  • Min. furatmélység (h1): 40 mm
  • Dübelhossz (l): 35 mm
  • Min. csavarbehajtás (e1): 33 mm
Legfontosabb jellemzők
Az innovatív dübel geometriának köszönhetően - speciális szerszám nélkül - könnyű, gyors és időtakarékos a szerelés A rövid dübel hosszúság lehetővé teszi a betonacél elkerülését. A dübel belső fogazatának köszönhetően normál metrikus szárak is alkalmazhatóak. A dübel pereme garantálja a vizuális ellenőrzést a szerelés után. Könnyen ellenőrizhető és beállítható: a zárt dübel véggel könnyen ellenőrizhető a szerelési mélység.
 
A Fischer RodForce FGD egy gazdaságos beütőszerelésű dübel hagyományos menetes szárakkal alkalmazva tömör építőanyagokba. A nylon dübel beütéssel könnyen és gyorsan szerelhető egyszerű kalapáccsal minden egyéb szerszám nélkül. A rövid dübel hossz lehetővé teszi a betonacél elkerülését és csökkenti a fúrási munkát. A dübel pereme garantálja a vizuális ellenőrzést a szerelés után. A zárt dübel véggel könnyen ellenőrizhető a szerelési mélység. Az előre meghatározott töréspont lehetővé teszi a menetes szár igény szerinti mélyebbre ütését.
 
Előnyök
  • A rövid dübel hosszúság lehetővé teszi vasalt betonnál a betonacél elérésének az elkerülését és garantálja a biztonságos felhasználást.
  • A dübel belső fogazatának köszönhetően normál metrikus szárakkal is alkalmazható. Így nem kell széles csavarszortimentet tartani.
  • Speciális szerszám nélkül szerelhető: csak egy kalapács szükséges.
  • A dübel szerelés utáni látható pereme lehetővé teszi a szemrevételezés általi ellenőrzést és ezáltal nagy fokú biztonságot nyújt.
  • Könnyen ellenőrizhető és állítható: A zárt dübelvég a furat aljába történő ütközéssel biztosítja a mélység ellenőrzését. Ez az előre meghatározott töréspont továbbá lehetővé teszi a menetes szár igény szerinti mélyebbre ütését.
Alkalmazások
- Egyedi csövek felfüggesztése
- Szaniter/fűtés/klíma szerelés
- Kábel-és csőbilincsek
- Mennyezeti lámpák
- Konzolok
- Szerelősín
 
Építőanyagok: beton, tömör mészhomoktégla, tömör tégla.
 
Működése
  • A menetes szár beütésekor a dübel a sajátos belső kúpos geometriájának köszönhetően négy irányba terpeszt.
  • Előszereléssel alkalmazható, amit kétféle módon végezhetünk el: behelyezzük a menetes szárat a dübelbe és azokat egyszerre ütjük be a furatba, vagy a RodForce dübelt előbb behelyezzük a furatba majd ezután ütjük bele a menetes szárat.
  • A dübel belső fogazata biztonságos mechanikus tartással szorítja a menetes szárat.
  • A dübel külső részein található kialakítások nekifeszülnek a furat falának.
A képek csak illusztrációk!
Címkék, kulcsszavak: dübel, tipli
LET'S DO IT ajánlat
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Vendégként is vásárolhat
vasalatcsavar.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395,4 Ft
CFH termékek
Termékajánló