További termékeink
Kereső
Széchenyi 2020 pályázat
 
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek!

Husqvarna Aspire™ B8X-P4A akkumulátoros lombfúvó (1 x 4.0 Ah Li-ion akkuval)

18 V, 40 m/s
Cikkszám:
970 62 04-04 ASP1
Márka:
Husqvarna

A termék az alábbi kategóriákban található:

Husqvarna lombfúvókHusqvarna akkus lombfúvók

Leírás

  • Tegye egyszerűvé és hatékonnyá a kerti takarítást a Husqvarna Aspire™ B8X-P4A segítségével – a kompakt teljesítményre és intelligens tárolásra tervezett, 18 V-os, akkumulátoros lombfúvóval.
  • A 3 fokozatú fordulatszám-szabályozásnak köszönhetően a kényes virágágyástól a nedves levelekig bármit képes kezelni.
  • A kényelmes, puha markolatú fogantyú és a kiegyensúlyozott, könnyű kialakítás megkönnyíti a lombfúvó használatát.
  • A Husqvarna Aspire™ termékcsalád összes szerszámához hasonlóan ez is elegáns fekete dizájnnal rendelkezik, amelyet narancssárga részletek egészítenek ki, intuitív módon vezetve az interaktív pontokhoz.
  • A szűk helyeken való tárolást megkönnyíti a kompakt méret, a mellékelt, méretre szabott kampó és a levehető cső.
  • A 18 V-os POWER FOR ALL ALLIANCE akkumulátorrendszer rugalmasságot és helytakarékosságot kínál, mivel egy akkumulátor több szerszámhoz és kertészeti márkához is használható.
 
Szállítási terjedelem:
  • 1 x P4A 18-B72 Li-ion akkumulátor (18 V, 4.0 Ah)
  • 1 x P4A 18-C70 akkutöltő
  • méretre szabott kampó
 
Műszaki adatok:
Feszültség: 18 V
OEM szívócső: kerek
OEM gyűjtőzsák: nem
Légáramlás a házban: 10 m³/perc
Légáramlás a csőben: 10 m³/perc
Levegő sebessége (kerek csővég): 40 m/s
Fújóerő: 8 N
Súly akkumulátor nélkül: 2 kg
Zajszint: 82 dB(A)
Zajszint, mért: 91 dB(A)
Garantált zajnyomás, LWA: 93 dB(A)
Egyenértékű vibrációs szint (ahv, eq) hátsó fogantyú: 0,4 m/s²
 
 
Jellemzők:
  • Az egyedi kampóval és kompakt kialakítással rendelkező eszközt az egyszerű tárolást szem előtt tartva tervezték meg. Az állítható, összehajtható vagy levehető alkatrészeknek köszönhetően az Aspire™ szerszámok könnyen még kisebb méretűvé alakíthatók, megkönnyítve a tárolást és a szállítást szűk helyeken, például kis fészerekben vagy autókban. A minden csomagban megtalálható kampó segítségével választhat, hogy közvetlenül a falon tárolja őket, vagy felakaszthatja a Husqvarna Aspire™ tárolórendszer részét képező, falra szerelhető tárolósínre. A síntartozék külön kapható.
  • POWER FOR ALL ALLIANCE battery system: a 18 V-os POWER FOR ALL ALLIANCE akkumulátorrendszer optimális választás az otthoni és kerti feladatokhoz. Egy akkumulátor több eszközhöz és kertészeti márkához használható, ami nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé és kevesebb helyet igényel. A Husqvarna két méretben elérhető, 18 V-os akkumulátorait az Aspire™ eszközökhöz optimalizálták a jobb teljesítmény és a hatékony üzemidő érdekében, valamint annak biztosítására, hogy az akkumulátorok többféle csináld-magad kerti projekthez megfelelők legyenek. Emellett a kompakt akkumulátorméret és a kis súly megkönnyíti a használatot, így minden feladat kényelmesebben és hatékonyabban végezhető.
  • Multi-mode: a három fokozatban állítható fordulatszám révén a fúvóerő az adott feladathoz igazítható, például fűnyesedék, levelek, hó vagy törmelék eltakarításakor.
  • Aspire™ Userfriendly Digital Interface: élvezze a teljes kontrollt és a hatékony munkavégzést a Husqvarna Aspire™ digitális felhasználói felülettel. Digitális felhasználói felület, amellyel egyszerűen, egyetlen gombnyomással be- és kikapcsolhatja a gépet. Kényelmesen, közvetlenül a kijelzőn megtekintheti a szerszám akkumulátorának állapotát, így hatékonyan tervezheti meg feladatait, és csak szükség esetén kell megállnia tölteni.
A képek csak illusztrációk!

Kapcsolódó termékek

LET'S DO IT ajánlat
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Vendégként is vásárolhat
vasalatcsavar.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 392,28 Ft
CFH termékek
Termékajánló